Farmacia Botifarm

938 views
Nu sunt recenzii inca
0/5

Str. Stefan cel Mare nr.6, Satu Mare

0261.712.425

Sponsored:

Despre aceasta firma

Proprietarul acestei farmacii non stop nu a adaugat inca o descriere pentru firma. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre firma Dvs – cu ce se diferentiaza de restul, de ce ar trebui cineva sa aleaga serviciile oferite de Dvs in detrimentul competitiei, samd.

Servicii oferite

Proprietarul acestei farmacii non stop nu a adaugat inca lista de servicii si produse pe care le ofera. Doriti sa adaugati? Ajutati vizitatorii sa inteleaga daca serviciile pe care le cauta sunt oferite de firma Dvs, sau care sunt optiunile pe care le oferiti.

Nume Serviciu 1

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de farmacia Dvs non stop. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Nume Serviciu 2

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de farmacia Dvs non stop. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Nume Serviciu 3

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de farmacia Dvs non stop. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Program de lucru

Programul de lucru al acestei farmacii nu a fost completat inca de reprezentantii lui. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati programul acum! Informati-va vizitatorii in ce zile si in ce intervale orare sunt serviciile firmei Dvs disponibile.

Galerie imagini

Proprietarul acestei farmacii nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu exteriorul si interiorul firmei, imagini cu echipa, produsele disponibile, imagini cu clienti s.a.m.d. – ajutati vizitatorii sa inteleaga ca sunteti o firma serioasa, competitiva, cu experienta.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru aceasta firma. Sunteti proprietarul acestei  firme? Activati acum! Recenziile pozitive din Google ajuta la cladirea unei imagini profesioniste a firmei Dvs, si ii ajuta pe cei nehotarati sa va aleaga.

[grw place_photo="https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/airport-71.png" place_name="Henri Coandă International Airport" place_id="ChIJd49YtoEcskARfodtna1dThE" pagination="5" text_size="120" refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Localizare prin Google Maps

Proprietarul acestei firme nu a activat inca localizarea prin Google Maps. Doriti sa activati? Ajutati potentialii clienti sa inteleaga unde este localizata farmacia Dvs si sa va viziteze mai usor.

Video de prezentare

Aceasta farmacie non stop nu are inca un video de prezentare adaugat. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre firma Dvs, si sa fie mai deschisi spre a va contacta.

Formular de contact

Proprietarul acestei farmacii nu a activat inca formularul de contact. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Activati formularul acum! Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu firma Dvs pentru a solicita informatiile necesare. Astfel, cresc sansele de a-i transforma in clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional